TIMEBESTILLING

her kan du bestille time

TIME
BESTILLING

her kan du bestille time

Jeg kommuniserer med sjelen til mennesker og dyr. Du kan bestille dyretolktime, mediumtime (kommunikasjon med avdøde), healing fra varme hender eller selvutviklingstime.  (De eneste sakene jeg ikke jobber med er savnetsaker.)

Slik bestiller du: Nedenfor velger du type time. Du får da se kalenderen min, der du kan bestille dag og tid. Du betaler enkelt og trygt med Visa eller Mastercard. Når du er ferdig får du en epost med bekreftelse og informasjon om å sende bilde hvis du har bestilt dyretolktime.

Alle timer varer 25 min, unntatt selvutviklingstimer som er på 50 min.

Jeg jobber på telefon, og ringer deg når timen begynner.

Du kan også bestille dag og tid for din time på telefon 40841784 og etterpå betale til Vippsnummer 33 22 11. Skriv dato og tid for timen i meldingsfeltet. 

Trenger du hastetime? Ring 40841784, pristillegg 500 kr.

Ønsker du time på ettermiddag, kveld eller helg? Ring 40841784. Pristillegg: 500 kr.

Jeg er registrert healer og medlem i Norsk Spiritualistisk Healerforbund.

FOR MER INFO OM DE ULIKE TIMENE SCROLL LENGER NED PÅ SIDEN


OM DE FORSKJELLIGE TIMENE

Lurer du på hva dyret ditt ønsker å fortelle deg? Jeg kan kommunisere med dyret ditt. Du kan også spørre og formidle noe til dyret ditt via meg. Du trenger ikke være sammen med dyret mens samtalen pågår. Jeg kommuniserer med et dyr per time. Jeg ringer deg når timen begynner.

Jeg jobber ikke med savnede dyr. Når du har bestilt timen, får du en mail med info om hvor du skal sende bilde av dyret ditt. Det skal kun være bilde av dyret, ingen andre mennesker eller dyr. Min mailadresse er post@sisselgrana.no  Merk mailen med dato og klokkeslett for timen. Ikke gi andre opplysninger om dyret i mailen. Timen varer i ca. 25 min.

Pris: 1100 kr for nye dyr, 1000 kr for oppfølgingstime for dyr jeg har kommunisert med tidligere. Når du bestiller på nettsiden betaler du med kort, avtaler du dag og tid på telefon 40841784 kan du vippse. 

Jeg kan kommunisere med sjelen til et dyr eller en person som har gått bort. Sjelen lever selv om kroppen er død, derfor er en slik samtale mulig. Jeg gjennomgår samtalen muntlig med deg. Du kan også be meg om å formidle noe fra deg til den som er «på den andre siden».  Du kan spørre om det du vil underveis i samtalen.

Jeg kommuniserer også med levende familiemedlemmer vi sier at «ikke har språk», for eksempel babyer, mennesker i koma, demente eller psykisk utviklingshemmede. Jeg trenger et bilde av sjelen jeg skal kommunisere med. Send det på epost senest dagen før timen, post@sisselgrana.no Merk mailen med dato og klokkeslett for timen din, men ikke gi andre opplysninger. Timen varer ca. 25 min. Pris: 1100 kr for nye sjeler, 1000 kr for oppfølgingstime med sjeler jeg har kommunisert med før.

Sissel gir healing via «varme hender» og/eller kommunikasjon. I denne timen sender Sissel energi fra varme hender, og ikke gjennom ord/kommunikasjon. Når timen skal begynne ringer jeg til deg, og du gir meg da navn og fødselsdato på den/de jeg skal sende gode energier til. (Jeg trenger ikke bilde) Jeg ønsker ikke å vite hvorfor det er behov for healing. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal. Når jeg arbeider med healing fra «varme hender» (uten kommunikasjon som verktøy) kan flere i familien få healing samtidig dersom dere ønsker det. Den som melder på har et etisk ansvar. Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Alle over 18 år må ha gitt deg sitt samtykke før du kan melde dem på. Det er rimeligere å bli med på gruppehealing enn å ha privattime. Gruppehealingen er den andre tirsdagen i måneden kl 20-21. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, men på gruppehealingen får du ikke personlige beskjeder. LES MER OM HEALING HER Timen varer i ca. 25 min. Pris: 1100 kr første time, 1000 kr for oppfølging.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KAN DU SNAKKE MED DYRET UTEN AT EIEREN VET DET?
Hvis du bestiller time til et dyr du ikke eier selv, er det ditt ansvar å ha fått eierens tillatelse på forhånd. Sissel ønsker ikke å kommunisere med dyr uten at eieren vet om det.
KAN JEG BESTILLE HEALIG TIL NOEN UTEN AT DE VET OM DET?
Du kan bestille healingtime til deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du skal melde på andres barn må foreldrene ha gitt deg tillatelse først. Hvis du melder på en myndig person, må du ha spurt om tillatelse først. Dette har med etikk å gjøre. Hvis personen takker nei til healing, respekterer vi det. Overraskende mange «skeptikere» takker ja når de blir spurt.
KAN DU SNAKKE MED ALLE DYR?
Ja. Alle dyr kan kommunisere via telepati. De fleste av mine kunder bestiller time til sine  hester, hunder og katter. Noen bestiller til fugler, rotter, hamster, skilpadder, kaniner, sauer, høner, griser, kyr og mange andre dyr. En kameleier bestilte timer for at jeg skulle snakke med kamelene! Alle dyr ønsker å kommunisere.
HVOR LENGE VARER EN TIME?
Selvutviklingstimer for mennesker som varer i ca. 50 min. Alle andre timer varer i ca. 25 min.
SKAL DU ELLER JEG RINGE?

Når timen begynner ringer jeg til deg.

HVORFOR VIL DU IKKE VITE HVA SOM FEILER DEN SOM SKAL HA HEALING?

Jeg opplever at opplysningene forstyrrer meg mer enn det hjelper meg i arbeidet. Det er sterke gode krefter jeg arbeider med. Jeg stoler på at energien går dit den skal.

KAN DU GARANTERE RESULTATER?
Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.
ER SISSSEL MEDLEM AV ET FORBUND

Jeg er registrert healer og medlem i Norsk Spiritualistisk Healerforbund.

KOMMUNISERER DU OGSÅ MED MENNESKER UTEN SPRÅK?

Ja. Du kan bestille time for å kommunisere med et familiemedlem som «ikke har språk», for eksempel mennesker i koma, demente, psykisk utviklingshemmede eller babyer. Bestill 25 min. time og se info under sjelesamtale og mediumskap. 

JOBBER DU MED SAVNET SAKER?

Nei. 

KAN FLERE HØRE PÅ SAMTALEN?

Ja, noen ganger er flere samlet for å høre på samtalen. De har meg da på høytaler på telefonen.  Det er helt i orden for meg. Vær klar over at det noen ganger kan komme personlige opplysninger om eieren/eierne i en samtale. Derfor foretrekker mange å ta samtalen med Sissel på tomannshånd.

KAN JEG TA LYDOPPTAK AV SAMTALEN?
Nei, det forstyrrer meg, så det kan du ikke.
SKRIVER DU NED SAMTALEN?

Jeg jobber bedre uten å skrive, og har derfor sluttet å skrive ned samtalene. Jeg erfarer at eierne husker samtalene svært godt. Dersom jeg gir informasjon om noe  fysisk er det lurt om du noterer det ned. Det kan være lett å glemme for eksempel hvilket kne jeg nevnte. Var det fremkne eller bakkne,  høyre eller venstre? Ha derfor penn og papir klart, og noter ned de kroppslige opplysningene Sissel kjenner underveis i samtalen. Det er ikke nødvendig å skrive ned hele samtalen. Vær heller tilstede i samtalen der og da.

HVIS DU HAR SNAKKET MED DYRET MITT, TRENGER DYRET OGSÅ EN HEALINGTIMNE VIA DINE VARME HENDER ETTERPÅ?

Nei. Det er ren healingenergi når jeg kommuniserer på sjeleplan. Det blir derfor «smør på flesk» å ha en healingtime via varme hender rett etterpå. Hvis du senere ønsker en slik time, så bestill gjerne det. Det er bare fint om det går en ukes tid  eller mer mellom timene.

KAN EIERENS ENERGI PÅVIRKE SAMTALEN?
Ja, helt klart. Jeg har ved noen få anledninger opplevd at eieren er så lukket at det vanskeliggjør kommunikasjonen. Hvis eieren har en negativ intensjon eller en skjult agenda kan det blokkere energiflyten. De fleste eiere er naturlig nok litt skeptisk, og det gjør ikke noe. Det er ofte lettere å kommunisere med dyr til eiere som er «åpne». Det er tross alt eieren som skal ta imot opplysningene.
HVILKE ETISKE REGLER JOBBER DU ETTER?

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte) 

VIL DU VITE MER?

Ikke gå glipp av det som skjer. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler aldri din mailadresse med andre, og du kan melde deg av når du vil. På mail kan du få nyttig informasjon og gode tilbud!  

Takk for at du meldte deg på!