HEI, JEG ER SISSEL

«A YEAR FROM NOW YOU MAY WISH YOU HAD STARTET TODAY»
Jeg jobber gjerne med deg eller ditt dyr.
DETTE SIER:    kundene
Siden du besøker nettsiden min ønsker du kanskje en time eller å utvikle dine egne evner? Da har du kommet til rett sted.

Jeg har medfødte evner. Dyrekommunikasjon & healing har vært min heltidsjobb siden 2007. Jeg har alltid vært glad i å lære og utvikle meg. Kunnskap er viktig for meg, så jeg har tatt flere utdannelser. Tidligere jobbet jeg som akademiker.

Jeg elsker å studere og lære, og jeg har en 7-årig utdannelse fra universitetet bak meg. Fagkretsen min er blant annet biologi, norsk, sosialantropologi pedagogikk og spesialpedagogikk. I mange år jobbet jeg som spesialpedagog. Jeg har også hatt ledende stilling i skoleverket. Også når det gjelder dyr har jeg tatt utdannelser og sanket mye erfaring. Jeg er utdannet både rideinstruktør og hundetrener, og jeg har arbeidet med dyr på heltid både i Norge og i utlandet.

Jeg er godt skolert innenfor det «alternative» også, med kurser og utdannelser innen dyrekommunikasjon, sjamanisme, mediumskap, enhetsterapi, hypnoterapi, regresjonsterapi med mer.

hvem er du og hva kan jeg hjelpe deg med?
Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter? Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

Hvis du er dyreeier lurer du kanskje på hvordan dyret ditt har det. Hva vil dyret fortelle deg? Jeg er gjerne tolk i samtalen mellom dere.

Jeg kommuniserer også med menneskesjeler. Det er mye healingkraft i slike samtaler. Jeg kan også gi healing fra mine varme hender. Kanskje du har kommet til et punkt i livet der du kjenner at NÅ er tiden inne til å utvikle deg selv. Kanskje vil du komme deg ut av sporet du er inne i?

Hos meg kan du ta timer i selvutvikling og delta på spennende kurs. Alle mennesker har evner. Kanskje lengter du etter indre ro og en følelse av «mening» i livet ditt? Hvem er du? Og hvilke kvaliteter og muligheter har din sjel? Mange forteller at det føles som å «å komme hjem» når de får lære av meg. Som en kursdeltaker sa: Det er godt for sjelen å være elev her!

Velkommen skal du være!

HVEM ER DU?

«DET ER ALDRI FOR SENT Å BLI DEN DU ØNSKER Å VÆRE
BEGYNN ENDRINGEN I DAG»
Ønsker du å forstå dyrene bedre eller lære mer om selvutvikling?
BESTILL:    time

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte) 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!