HEALING

hver måned

HEALING

hver måned

månedlig healing

FOR MENNESKER OG DYR

En kveld i måneden sender jeg healing til mennesker og dyr. Det er den andre tirsdagen i måneden fra kl. 20 til 21.

Du og dine kjære kan delta der dere er. Påmeldingen ordner du nederst på denne siden.

Du kan gjerne sitte eller ligge under healingen. Da er det ofte lettere å kjenne energiene. Noen er i full aktivitet, det er opp til deg. Jeg trenger ikke bilder av den som skal ha healing, og jeg trenger ikke å få vite hvorfor det er behov for healing.

Når du melder på skriver du inn navn og fødselsdato/år på den som skal ha healing. Hvis du melder på dyr skriver du navn, alder (hvis kjent) og art. Du trenger ikke være sammen med dyret under healingtimen.

Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du melder på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Medlder du på andres dyr eller barn må du ha fått tillatelse fra foreldrene eller dyrets eier først. 

Jeg er registrert healer og medlem i Norsk spiritualistisk healerforbund.

Svar på vanlige spørsmål finner du nederst på siden.

Healingen er den andre tirsdagen i hver måned kl. 20-21

DATOER

2020

2020: 8. september, 13. oktober, 10. november og 8. desember.

2021: 12. januar, 9. februar, 9. mars, 13. april, 11. mai,  8. juni, 13. juli, 10. august, 14. september, 12. oktober, 9. november og 14. desember.

Det blir også den andre tirsdagen i måneden i 2022, datoer legges ut senere. 

Hjertelig velkommen. 

PRISER

Når du melder på nedenfor kan du velge mellom engangspåmelding (enkeltbillett)  eller et medlemskap som heter healingvenn. Det er gunstig pris for grupper/familier.

Som medlem er du automatisk påmeldt, så du slipper å melde deg på fra gang til gang.

Healingvennene er også automatisk påmeldt til den gratis healingen jeg gir hver julaften fra kl 11 til 12.

Ingen bindingstid. Send Sissel en mail eller en SMS når du vil avslutte medlemsskapet, så avsluttes medlemsskapet ditt før neste betaling. Både mennesker og dyr kan bli min healingvenn.

BEST PRIS

* Bli Sissels healingvenn.
Pr. deltaker
Pr. mnd.

kr. 99,-

BEST PRIS

* Bli Sissels healingvenn.
For 2 deltakere
Pr. mnd.

kr. 198,-

BEST PRIS

*Bli Sissels healingvenn
Opptil 5 deltakere
Pr. mnd.

kr. 289,-

BEST PRIS

*Bli Sissels healingvenn
Opptil 10 deltakere
Pr. mnd.

kr. 499,-

* Som medlem er du automatisk påmeldt, så du slipper å melde deg på fra gang til gang. Ingen bindingstid. Send Sissel en mail eller en SMS når du vil avslutte medlemsskapet, så avsluttes medlemsskapet ditt før neste betaling. Både mennesker og dyr kan bli min healingvenn.

Dersom du av ulike årsaker ikke får betalt med kortet ditt ta kontakt med meg

OFTE STILTE SPØRSMÅL

KAN JEG MELDE PÅ NOEN UTEN AT DE VET OM DET?
Du kan melde på deg selv, dine dyr og dine mindreårige barn. Hvis du melder på en person over 18 år, må du ha fått tillatelse fra personen først. Noen ganger er det grensetilfeller, for eksempel en person med demens eller en person i koma. Da er det ikke så enkelt å spørre om tillatelse. Som nærmeste pårørende kan du melde på personen. Alle andre myndige må ha gitt samtykke. Hvis det er noen du ønsker at skal få healing, så spør først. Overraskende mange (også skeptikere) takker ja. Og takker personen nei, så respekterer vi det.
ER DET BEDRE MED PRIVATTIME ENN GRUPPEHEALING?
Nei. Du får like god healing på gruppetime som på privattime, det er bare rimeligere. Personlig liker jeg best å arbeide med healing i en gruppe. Det energifeltet som bygges opp når vi er flere samlet er fantastisk.
FÅR JEG PERSONLIGE BESKJEDER OGSÅ?
Nei. På gruppehealing får du ikke beskjeder. Hvis du ønsker kommunikasjon som healingverktøy kan du bestille privattime.
ER DET BEDRE MED OPPMØTETIME ENN MED HEALING PÅ AVSTAND?
Jeg forstår spørsmålet ditt. I mange år jobbet jeg bare med oppmøtetimer, fordi jeg trodde det var best. Med tiden erfarte jeg at avstand ikke har noen betydning når man jobber med å sende gode energier. Begge deler fungerer like godt. Det er altså ikke bedre med oppmøtetime enn med healing på avstand.
HVOR MANGE BEHANDLINGER TRENGER JEG?
Det vet jeg ikke. Noen ganger opplever vi store endringer på kort tid, andre ganger lite eller ikke noen endring. Jeg undrer meg over at mange er så utålmodig når det gjelder healing. Mange har fortalt at de har «prøvd healing», og så forteller de om den ene gangen de var hos healer og om de opplevde at det enten virket eller ikke virket. Med skolemedisin har vi en helt annen tålmodighet. Med største selvfølge tar vi medisiner daglig i uker, måneder og år, ja noen ganger livet ut. Noen tror at healing skal være en engangshendelse. Jeg tenker på healing som et energipåfyll som gjør oss godt. Jeg tar imot healingenergier ofte, og jeg opplever at det gjør meg godt.
KAN JEG GÅ PÅ MEDISINER NÅR JEG FÅR HEALING?
Ja. Jeg anbefaler deg å fortsatt samarbeide godt med legen din. (Eller dyrlegen hvis det gjelder dyr) Jeg synes healing er et fint supplement til skolemedisin. Vi trenger ikke velge enten-eller, begge deler kan fint brukes samtidig.
KAN DU GARANTERE RESULTATER?
Nei. Jeg kan ikke garantere resultater, men jeg jobber alltid med en intensjon om at du skal få best mulig hjelp.
ER DU MEDLEM I ET HEALERFORBUND?
Jeg er registrert healer og medlem i NSF Healerforbund.
HVORFOR VIL DU IKKE VITE HVORFOR DET ER BEHOV FOR HEALING?
Når jeg gir healing jobber jeg med sterke og positive krefter. Jeg stoler på at healingenergiene går dit de skal. En person som bestiller healing, kan tenke at han vil ha hjelp med et vondt kne. Men kanskje er det noe dypere som trenger helaling aller mest. Jeg stoler på at den gode kraften går dit den skal.
MÅ MAN "TRO PÅ HEALING" FOR AT HEALINGEN SKAL KUNNE FUNGERE?
Nei. Den som får healing trenger ikke å «tro på healing». Healingkraften er ikke avhengig av at man «tror». Det er viktig at personen vet når jeg sender healing, og at han eller hun ønsker å ta imot.

EN SPESIELL RO

Hesten min og meg er ofte med på Sissel´s felleshealing. Det gir en helt spesiell ro og mulighet for kroppen til slippe spenninger og ubehag.

Eli Marie Jensen

ANBEFALER SISSEL

Jeg anbefaler Sissel og alle hennes tilbud på det varmeste.

Ragna Søberg

EN NY VERDEN

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte) 

VIL DU VITE MER?

Ikke gå glipp av det som skjer. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler aldri din mailadresse med andre, og du kan melde deg av når du vil. På mail kan du få nyttig informasjon og gode tilbud!  

Takk for at du meldte deg på!