DYREKOMMUNIKASJON

nybegynnerkurs

DYRE
KOMMUNIKA-
SJON

nybegynnerkurs

DU kan lære å

KOMMUNISERE MED DYR

Lurer du på hva dyret ditt tenker? Har du lyst til å bli en enda bedre dyreeier?  Bli med på nybegynnerkurs i dyrekommunikasjon. Jeg,  Sissel Grana er lærer på kurset.

Ingen forkunnskaper kreves, jeg lærer deg det du trenger å vite. Du får kommunisere med hest, hund og katt. Det er bare å glede seg!

Nettkurs fungerer like bra som oppmøtekurs.  Du deltar fra din egen stue, og slipper tid og kostnader til reise, overnatting, dyrepass eller barnepass.  Du kan bli med fra mobil, nettbrett, mac eller PC. Du trenger verken kamera eller mikrofon til deg selv. Du ser og hører Sissel, og alt hun viser på skjermen. Når du lurer på noe kan du spørre i chattefeltet.

Du bestemmer om du vil bli med mens kurset går «live», eller se kurset i opptak senere. Begge deler fungerer like fint, du lærer akkurat det samme. Lurer du på noe når du ser opptak, hjelper jeg deg gjerne på telefon eller epost.

Neste helg kurset går «live» er helgen 23. og 24. januar 2021

Klokkeslett: 11.00-13.30 begge dager. Hold av en halvtime ekstra i tilfelle vi trenger litt mer tid. Dette er mer enn nok tid, siden vi skal arbeide med energier. Bli med! 

Ønsker du gratis nybegynnerkurs og å lære enda mer? Bli med på Dyretolkskolen! Da får du bli med på nettundervisning minst tre kvelder i måneden (eller se opptak når du vil)  i 18 måneder. Betalingen kan deles opp. Ingen forkunnskaper kreves, og du kan melde deg på nå. Du får delta gratis på nybegynnerkurset når du melder deg på Dyretolkskolen med bindingstid. Les om skolen her: Dyretolkskolen

 

 

PÅMELDING

-NYBEGYNNER-

ENGANGSBETALING

Du betaler
alt på en gang

kr 2400

totalt kr 2400

-NYBEGYNNER-

DELBETALING

Du deler beløpet
i to innbetalinger

kr 1300

totalt 2600 ,-

-REPETISJONSPRIS NYBEGYNNERKURS-

ENGANGSBETALING

HALV PRIS for deg som
vil gå kurset en gang til

kr 1200

totalt 1200 ,-

Dersom du av ulike årsaker ikke får betalt med kortet ditt kan du benytte påmeldingskjema.

EN DRØM

Det var ein draum som gjekk i oppfyllelse då eg byrja på Dyretolkskolen.

Marit Hesvik

JEG KLARTE DET!

Trodde aldri at jeg skulle få ”til det” men er nå i full gang med å snakke med dyr.

Christina Mattsson

EN NY VERDEN

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke

MER INFO

HVORDAN FÅR JEG NYBEGYNNER KURSET GRATIS?

Hvis du melder deg på Dyretolkskolen (med bindingstid) får du nybegynnerkurset som en bonus, helt gratis. 

LES MER OM DYRETOLKSKOLEN HER

KAN ALLE LÆRE Å KOMMUNISERE MED DYR?

Ja. Du har sikkert erfart at det er lurt å lytte til magefølelsen eller intuisjonen din. Alle mennesker har medfødte evner, men de fleste trenger å gå på kurs for å ta evnene sine i bruk.  

Telapatisk kommunikasjon er medfødte evner alle har. Det kan kanskje sammenlignes med å gå på et kurs i italiensk. På nybegynnerkurset lærer du det grunnleggende. Hvis du vil bli dyktig til å snakke italiensk, må du øve. Etter kurset kan du går Dyretolkskolen og lære enda mer.

På kursene lærer du det grunnleggende for å kommunisere med katter, hester, hunder, fugler, gårdsdyr og ville dyr. Noen ganger kommuniserer vi med hverandres dyr, men du trenger ikke ha egne dyr for å delta. 

HVORFOR MEDITERER VI PÅ KURSET?

Meditasjon er å gå inn i en tilstand med fred og indre ro. Da har vi ikke tanker som surrer, og da slapper vi av. Det er nødvendig for å kunne ta imot de små signalene dyrene sender til oss. Derfor får du prøve flere meditasjoner på kurset.

KAN JEG SPØRRE DEG HVIS JEG LURER PÅ NOE UNDERVEIS I KURSET, SISSEL?

Klart du kan. Du kan spørre underveis i nettkurset. Hvis du ser kurset i opptak kan du sende meg en mail eller ringe meg på 40841784 hvis du lurer på noe. Jeg hjelper deg gjerne!

HVOR LENGE HAR JEG TILGANG TIL KURSET?

Kurset foregår live. Dersom du blir forhindret fra å delta eller ønsker å repetere, kan du se opptak i ettertid. Opptakene slettes vanligvis 10 dager etter innspilling.

Dersom et opptak av tekniske grunner ikke ble lagret, vil den ikke bli spilt inn på nytt. 

Vilkår for påmelding til kurs

Vilkårene finner du HER 

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Sissel Grana AS, Solliveien 7, 3150 Tolvsrød (NB! Kun postadresse. Alle timer foregår på telefon og ikke oppmøte) 

VIL DU VITE MER?

Ikke gå glipp av det som skjer. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler aldri din mailadresse med andre, og du kan melde deg av når du vil. På mail kan du få nyttig informasjon og gode tilbud!  

Takk for at du meldte deg på!