Dagen i dag har vært rolig. Kanskje ikke så rart, for jeg la meg nemlig i femtiden i natt.  Jeg var så heldig å få tilbringe kvelden og natta sammen med gode venner. Mannen min disket opp med en nydelig middag. Til dessert serverte han sjokoladefondant med is og jordbær. Vi storkoste oss!

Vi hadde det fantastisk hyggelig. Timene fløy avgårde med gode samtaler og latter. De siste timene satt vi under månen og stjernehimmelen i badestampen. Utrolig hyggelig! Jeg nyter kombinasjonen av fine ærlige samtaler, diskusjoner, musikk og latter!

Jeg kjenner på en sterk følelse av takknemlighet. Noen venner har fulgt oss gjennom flere tiår, andre vennskap er av nyere dato. Det er er privilegium å ha så fine mennesker i livet sitt. Jeg gleder meg allerede til neste gang vi samles.

Mvh Sissel.

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!