I min jobb som dyretolk får jeg litt andre tilbakemeldinger enn det som kanskje er «vanlig». 

En kunde skrev til meg: «Tusen takk for en fantastisk samtale. PS! Klokka mi stoppet på slaget 9 og startet igjen kl 10  Vi snakkes.»

Hvorfor fortalte hun meg at klokka hennes stoppet i en time mellom kl 9 og 10 og attpåtil med et smilefjes? Jo nå skal du høre: Jeg snakket med sjelen til hennes døde hund. Denne samtalen var fra kl 9 til 10 den dagen!

Javisst er det mer mellom himmel og jord

Del gjerne.
Mvh dyretolk Sissel Grana – Velkommen til min facebookside.

 

Bil

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!