Hurra! Salget av økologiske egg har gått opp med 33 prosent! Det betyr at stadig flere tenker dyrevelferd når de handler. Tusen takk til dere! Visste du at kun økologiske høner har tilgang til uteareal og sollys? De økologiske hønene har også bedre plass og de får sunnere mat. Kun økologiske høner har et regelverk som sier at de skal få være ute og ikke bare i en hall!

Bildet viser såkalt «frittgående høner», ikke helt det vi tror er frittgående vel??? Tenk dyrevelferd og kjøp kun økologiske egg. For hønenes skyld.

høne kylling tetthet

Del gjerne.  Mvh dyretolk Sissel Grana – Velkommen til min facebookside

 

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!