Husker du da det var Pokemonstopp «Overalt»? Mange stopp ble lagt til kirker. Lokalavisen vår skrev om Horten Kirke som ønsket Pokemonjegerne bort fra kirkeområdet. På Vallø kirke i Tønsberg tenker de annerledes. Kirken og minneområdet fikk besøk av folk i alle aldre som er på pokemonjakt. Der stod prestene og stekte vafler ute og snakket med folk! Og folk elsket det! En gutt sa til avisen: Det var veldig gøy å få omvisning i kirken.

Det fikk meg til å tenke. Kirkene i de to byene har akkurat samme utgangspunkt. En velger å bli irritert over at folk kommer dit i hopetall. Andre velger å møte de besøkende med samtaler, vafler og hygge!

Slik er det også i livet. Det er ikke alltid vi kan endre situasjonene som oppstår. Velger vi da å møte situasjonen med misnøye og irritasjon, eller greier vi å snu det til noe positivt?

Moralen er: Snu situasjonen til din fordel!

Del gjerne. 

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!