Menneskenes råskap slutter aldri å forundre meg. Turister betaler for å bli fotografert sammen med denne løven som ser helt neddopet ut og knapt greier å holde hodet oppe….Tenk deg om når du er på ferie. Dyr betaler en grusom pris for turistenes feriebilder! Jeg har sett videoen, og den viser hvordan løven knapt greier å holde hodet oppe. Dessverre ble videoen slettet, men se bildene og bedøm selv.

Del gjerne. Mvh Sissel.

løve sover 1løve hodet løftesløve posererløve 3

Bilder og opptak gjort av dyrevelferdsorganisasjonen «Scorpion wildlife trade monitoring group» ved «Taman Safari» i Indonesia.

Del gjerne. Delingsknapper er under det øverste bildet.

Mvh Sissel. Lik gjerne facebooksiden min. 

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!