SJAMANSKOLEN

SJAMAN
SKOLEN

 

for deg som

VIL LÆRE MER OM SJELEN DIN

Jeg heter Sissel Grana og driver Sjamanskolen. Jeg ble klar over at jeg var sjaman tidlig i barndommen. I voksen alder har jeg vært så heldig å få  4. grads innvielse innen sjamanisme fra Peru og Andestradisjonen. Jeg har lært mye av urfolk, både av vårt eget samefolk og av indianere fra ulike stammer og tradisjoner. De sterkeste lærerne mine er i åndeverden. Jeg er både akademiker og spirituell. Jeg har et 7-årig studium fra universitetet, med blant annet sosialantropologi og biologi. i fagkretsen. Jeg har hatt mine evner som levebrød siden 2007, og har kunder i mange land.  

Jeg gleder seg til å dele noen av sine sterke erfaringer med deg. På Sjamanskolen får du delta i meditasjoner og trommereiser. Du lærer å kjenne energi og «lese energier». Du kommer i nærmere kontakt med den du innerst inne er – din egen sjel. Urfolk har en visdom det moderne mennesket trenger. Jeg og mine hjelpere i ånderverdenen, i naturen og ikke minst dyrene vil være dine lærere. Oftest møtes vi på ulike kraftsteder i naturen. Dette er steder med en helt spesielle energi, som for eksempel Istrehågan, som også kalles Norges stonehenge. Som du ser på bildet fra tidligere kurs er det en helt spesiell energi der; ser du lysenergiene på det første bildet nedenfor? 

Målet med skolen er å hjelpe deg til å gjenfinne den sterke kontakten med naturen og urfolkets visdom. Vi travle moderne mennesker trenger kontakten med naturen. For mange føles det som «å komme hjem» å få lære om dette. Det er nydelig å få arbeide med disse øvelsene og energiene.

Du er varmt velkommen på kurs!

 

OM STEDET

Istrehågan er en gravplass fra jernalderen (500 f.Kr – 1000 e.Kr.) Steinsettingene stammer fra tiden mellom 400–600 e. Kr.

Kulturminnet består av tre steinsettinger og to store skipssetninger. Den største er 25 meter lang og består av 18 reiste steiner. I gravene er det, bortsett fra rester etter mennesker, funnet rester av bjørneklør, keramikk, en nål og andre gravgaver. Istrehågan går for å være et av Norges flotteste kulturminner av sitt slag.

TID OG OPPMØTE

Det er ikke satt opp dato enda.

Jeg anbefaler deg som vil lære å melde deg på Dyretolkskolen HER. 

PRIS

Pris avhenger av arrangement

PRIS

DAGSKURS

Engangsbetaling

kr. 1500,-

totalt 1500 ,-

Dersom du av ulike årsaker ikke får betalt med kortet ditt kan du benytte påmeldingskjemaet.

FELLESSKAP

Flott å komme ut i naturen å besøke ulike kraftplasser. Fellesskapet og energien i gruppa er bare noe som må oppleves.

Camilla Bjerk

JEG KLARTE DET!

Trodde aldri at jeg skulle få ”til det” men er nå i full gang med å snakke med dyr.

Christina Mattsson

EN NY VERDEN

Jeg vil takke Sissel for at hun har åpnet en helt ny verden for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne klare å kommunisere med dyr, men der tok jeg feil.

Anne Karin Bjørke

 

 

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Eikveien 42A, 3122 Tønsberg

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!