Tusen takk for at dere ville ha meg, sa omplasseringshunden. Føles ut som en helt riktig avgjørelse. Dere har TID til meg og FOKUS på meg, og det takker jeg for.

Det er godt for meg å ha menneskepappa i livet mitt. Tidligere var livet mitt symbolsk sett som et puslespill der brikkene var kastet hit og dit. Pappa gir meg ro, puslespillbrikkene mine har kommet på plass. Jeg beundrer han!

Til menneskemamma sa hunden: Jeg vet at du lot meg bli en del av familien. Jeg vet at du gjorde det av hensyn til MEG, for å være snill mot meg. Hunden sendte så inderlige følelser at jeg ble rørt til tårer!

Jeg er fornøyd. Føler at livet endelig har falt til ro. Jeg er lykkelig og glad. Tenk at livet kunne bli så DEILIG!

Eieren fortalte at hun hadde overtatt hunden fordi hun hadde medfølelse med den. Noen ganger må dyr leve en tid hos andre mennesker, før de kommer til de menneskesjelene der de egentlig hører hjemme. Nå smiler livet til omplasseringshunden.
Del hvis du vil.
Mvh dyretolk Sissel. LIK gjerne siden min 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!