Om Sissel Grana

IMG_9096 sissel og shanaHei. Jeg er Sissel. Siden du besøker siden min ønsker du kanskje en time eller å utvikle dine egne evner? Da har du kommet til rett sted.

Jeg har hatt evnene mine hele livet, og siden 2007 har jeg hatt dyrekommunikasjon & healing som heltidsjobb. Min lange erfaring kommer kundene mine og elevene mine til nytte.

Jeg har alltid vært glad i å lære og utvikle meg. Kunnskap er viktig for meg, så jeg har tatt flere utdannelser. Jeg har en 7-årig utdannelse fra universitetet, med blant annet biologi, norsk, sosialantropologi, pedagogikk og spesialpedagogikk i fagkretsen. I mange år jobbet jeg som spesialpedagog. Jeg har også hatt ledende stilling i skoleverket.

Jeg kan mye om dyr og dyretrening. Jeg er utdannet både rideinstruktør og hundetrener, og jeg har arbeidet med dyr på heltid både i Norge og i utlandet.

Jeg er godt skolert innenfor det «alternative» også, med kurser og utdannelser innen dyrekommunikasjon, sjamanisme, mediumskap, enhetsterapi, hypnoterapi, regresjonsterapi med mer.

Jeg jobber gjerne med deg eller ditt dyr.   TIME bestiller du HER. Hvis du vil gå KURS finner du informasjon om det HER.