Sjamanskolen

Velkommen til flotte kursdager i Finnmark i sommer 2. –  6. juli.

Vi nordmenn drar gjerne på spirituelle reiser utenlands for å oppleve urfolkets visdom. Mange har glemt den skatten vårt eget urfolk sitter på. Samene og våre forferdre har fantastiske tradisjoner og mye å lære oss. Jeg hadde en uforglemmelig reise til Finnmark i fjor, og gleder meg til å la deg ta del i opplevelsene i år. Velkommen til midnattsolens rike!

I vakre Stabbursdalen nasjonalpark bor vi sammen i hytter. Det blir bålkos, gode samtaler, healing, meditasjoner og trommereiser. Vi besøker ulike kraftsteder. Dette er steder med en helt spesiell kraft og energi. Du kjenner det i hele deg når du kommer til et slikt «hellig sted», om det er en bygning eller et sted i naturen. Vi vil kommunisere med dyr og natur. Du vil lære om samiske offersteiner, og deres funskjon. Vi får også gleden av å gå i Johan Kåven sine fotspor. Han er kanskje Finnmarks mest kjente noaide (sjaman). Kåven er kjent som «Mannen som stoppet hurtigruta», les historien her. Han brukte naturenaktivt  i sitt healerarbeide. Vi skal besøke stedet han bodde, og vi skal få oppleve healingsteinen hans som det er så mange historier knyttet til. En dag reiser vi til Nordkapp. Der skal vi meditere på et helt spesielt sted som vi hadde noen forunderlige opplevelser på i fjor. 

Vi får også en innføring i joik. For meg er joiken sjelens språk. Det er sterkt og fint å få uttrykke seg på denne måten. Det er bare å glede seg! Sissel og andre vil dele historier og visdom.

Du får også lære om kraftdyr og den hvite reinen, samenes hellige dyr. I meditasjon og indre arbeid vil du finne sammenhenger med de hvite løvene som er Afrikas hellige dyr. Du får meditere til lyden av Sissels tromme, der begge disse dyrene er avbildet. 

Ingen forkunnskaper kreves for å delta. Du er hjertelig velkommen! Velkommen til Finnmark og til en spennende og lærerik indre reise.

Trykk her for påmeldingskjema

 

Vi møtes søndag kveld i Stabbursdalen (Stabbursnes). Kurset begynner mandag kl 11. Kurset avsluttes torsdag kl. 14.

Pris: 7900 kr.  Prisen inkluderer all undervisning og overnatting fra søndag kveld til torsdag. (4 netter). Du kan betale samlet eller velge 4 månedlige avdrag på kr. 1975,- kr. Fakturagebyr på 75 kr. tilkommer.  (Gi beskjed hvis du trenger å nedbetale over litt lenger tid så ordner vi det)

Rabatt: Deltakere som stiller med bil og lar deltakere sitte på på utfluktene får 900 kr. i rabatt på kursavgiften. De som sitter på spleiser på bensinutgifter. Skriv i påmeldingsskjemaet dersom du kan ta med bil og hvor mange passasjerer den tar, så avtaler du detaljene med Sissel. Denne rabatten gjelder til vi har nok biler i forhold til deltakerantall. 

Kommer i tillegg: Reise, mat, spleis på bensinutgifter og/eller buss til utfluktene. Du kan leie håndklær/sengetøy eller ta med.
Tillegg hvis du ønsker enkeltrom: 300 kr/natt.

Hver og en ordner seg med mat til frokost, lunsj og kveldsmat. Det er kjøleskap og fullt utstyrt kjøkken på hyttene. Middag kjøper vi på stedet. Vi drar på matbutikk mandag morgen.

For deltakere som kommer med fly: Nærmeste flyplass er Lakselv (2 mil)  Norwegian flyr direkte fra Oslo søndag 2. juli kl 17.50 med retur torsdag 6. juli kl 20.20. Det passer perfekt med kurset. Sissel har kjøpt sin billett herDet er også mulig å fly til Alta (Norwegian og SAS flyr direkte fra bl.a. Gardermoen) og ta leiebil eller buss til Stabbursnes der kurset avholdes. For busstider se http://www.177finnmark.no/ Velkommen!

Sjamanskolen er for deg som kjenner en forbindelse til natu
ren og til alt som lever. Som lengter etter en tid der menneskene lever i harmoni med naturen. Som ønsker å bli bedre kjent med sjelen sin, den de innerst inne ER.

En sjaman er en person som fungerer som vismann, medium, healer og medisinmann for et folk. Sjamanen leder ofte ritualer for enkeltpersoner eller større begivenheter. En sjaman er nært knyttet til naturen, og de kommuniserer med gode krefter som er «usynlig» for mange moderne mennesker». Vi mennesker kan lære så uendelig mye i møtet med sjamanismens visdom.

Trykk her for påmeldingskjema