Jeg snakket med en katt, og eieren lurte om hadde kontakt med en katt hun hadde mistet. Da jeg spurte om den savnede katten kjente jeg noe rart. Plutselig føltes det som om jeg fikk lagt en sal eller en kløv over ryggen min. Den føltes som den var en del av kroppen min. Det var en underlig følelse! Jeg forstod ikke hva det skulle bety.

Det gjorde eieren. Hun kunne fortelle at katten som var savnet var så rund i ryggen at den var høyest der!

Det er forunderlig hvordan opplysningene kan komme for at eiernee skal forstå hvilket individ jeg snakker om. 

Del hvis du vil.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!