Hei Sissel. Jeg var hos deg med katten min Tassen på mandag denne uka. Du fortalte meg at han hadde vondt i overmunnen oppe på venstre side. Var hos dyrlegen med ham dagen etterpå og nevnte dette, han ble undersøkt, og det viste seg at han hadde brukket en tann og hadde hull i en tann oppe på venstre side slik du sa.

Det var utrolig spennende og givende å være hos deg. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt kjent med katten min på en annen måte. Vi har kommet hverandre enda nærmere.

Hilsen Kristine Pettersen

Bildet er illustrasjonsfoto.

Del gjerne <3

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!