Til deg du skjønne mann som ringte meg og fortalte meg om hvordan du i en periode er ufrivillig atskilt fra din kjære. Uventet opplevde du å motta telepatiske beskjeder fra henne. Du fortalte blant annet at du fysisk kjente at hun gav deg et kyss!

Du kontaktet meg for å spørre om dette kunne være reelt. Kan telepati fungere slik?

Ja det er mulig å sende beskjeder og til og med å gi fysisk nærhet via telepati. Men ikke alle mennesker er «åpne nok» til å få med seg slike budskap på det bevisste plan. Dere to har nok noen helt spesielle og sterke sjelebånd.

Jeg sender gode tanker til deg, dere og situasjonen dere står i.

Mvh Sissel – Velkommen til min facebookside 

VIL DU VITE MER?

Ikke gå glipp av det som skjer. Det er helt trygt å melde seg på. Jeg deler aldri din mailadresse med andre, og du kan melde deg av når du vil. På mail kan du få nyttig informasjon og gode tilbud!  

Takk for at du meldte deg på!