Til deg du skjønne mann som ringte meg og fortalte meg om hvordan du i en periode er ufrivillig atskilt fra din kjære. Uventet opplevde du å motta telepatiske beskjeder fra henne. Du fortalte blant annet at du fysisk kjente at hun gav deg et kyss!

Du kontaktet meg for å spørre om dette kunne være reelt. Kan telepati fungere slik?

Ja det er mulig å sende beskjeder og til og med å gi fysisk nærhet via telepati. Men ikke alle mennesker er «åpne nok» til å få med seg slike budskap på det bevisste plan. Dere to har nok noen helt spesielle og sterke sjelebånd.

Jeg sender gode tanker til deg, dere og situasjonen dere står i.

Mvh Sissel – Velkommen til min facebookside 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!