Noen ganger opplever jeg at dyr har som livsoppgave å ta vare på eieren sin. En hund jeg snakket med sa dette til eieren sin:
Jeg elsker deg og jeg er din beste venn. Jeg overbeskytter deg fordi jeg vil beskytte deg og gi deg trygghet og hjelp. Jeg ønsker at du skal få det bedre med deg selv. Du har mye indre uro i deg. Jeg føler at du trenger mye oppbacking og støtte for at du skal tro på deg selv. Er det en som alltid klandrer seg selv, så er det du. Slapp av og nyt livet!

Du gir meg et godt liv, men du må gjøre noe for å endre deg selv. Gå igang. Få endringer. Lykke til! Jeg støtter deg hvert eneste steg på veien. Jeg savner en mann/menneskepappa i familien. Gjør noe med det! Jeg vil at du skal få et menneske som kan overta min plass på sikt.

Både eieren og jeg ble rørt. Eieren var overveldet over hvor mye hunden visste og hvor godt hunden forstod henne. 

Del gjerne.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!