Hunden Trixie var en pomeranian. Hun var 15 år gammel da hun døde av organsvikt. Eieren Karin Flåhagen var nært knyttet til hunden sin, og hun forteller at hun har fått flere tegn fra Trixie etter at hunden gikk bort. Blant annet pleide hunden å nyse forsiktig for å få eierens oppmerksomhet, og disse søte nysene kan eieren fortsatt høre en gang i blant. Senere så eieren dette bildet i kaffekoppen sin. Hun tror ikke det er tilfeldig at hun så Trixie i koppen, men tolker det som et tegn på hundens tilstedeværelse.  Tusen takk til Karin som lot meg dele dette 🙂

 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!