Eieren til Kaizer fortalte meg denne historien. En dag merket de at det luktet vondt av munnen til hunden. De dro til dyrlegen for å sjekke munn og tenner. Alt var bra. Magen ble også undersøkt, men ikke noe galt ble oppdaget der heller. Hunden ble dessverre ikke bedre. De to neste årene var de flere ganger hos dyrlegen i håp om å finne ut hvorfor den luktet så grusomt. Familien måtte lufte ofte, så ille luktet det!

I sin fortvilelse kontaktet eieren en synsk person. Den synske sa at hun kunne se og føle at hunden hadde vondt i de bakerste jekslene. Enda en gang dro de til dyrlegen. denne gangen ble hunden dopet ned. Dyrlegen oppdaget da at de to bakerste jekslene var råtnet opp! Eieren fikk helt vondt inni seg med tanke på hvor lenge hunden hennes hadde lidd. Problemet satt så langt bak i munnen at verken dyrlege eller eier hadde sett det. Eieren ba meg dele denne historien i håp om at den kan hjelpe andre.

Jeg har flere ganger opplevd at dyr med munnplager får hjelp takket være at to yrkesgrupper er involvert i «hjelpeaksjonen», nemlig både dyrlege og dyretolk.

Del gjerne

Mvh Sissel.
Lik gjerne min facebookside 

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!