Jeg spurte en hund om den kunne fortelle meg litt om en gutt/mann jeg hadde fått navnet på.

-Musikk! Musikalsk! Han tenker musikk, det er musikk i hodet hans, han lager musikk. Han komponerer! Hodet hans arbeider med musikk! Hunden mente også at dette var et talent han kunne komme LANGT med! I tillegg fortalte den litt om forholdet mellom de to.

Eierne kunne fortelle meg at det var en ungdom hunden snakket om. Han komponerte musikk og skulle begynne på en utdannelse innen musikk, jeg tror det var ved Musikkonservatoriet.

Det er moro når kommunikasjonen med dyrene blir så konkret 🙂

Del gjerne.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!