Jeg har mange fantastiske kunder. En kunde som jeg er ekstra glad i eier mange konkurransehester. Gjennom flere år har de lyttet til hva hestene har fortalt meg om smått og stort.

Hestene på dette stedet er i de beste hender. Likevel var en av dem skikkelig deprimert en gang jeg snakket med hesten. Den hadde ikke lyst til å konkurrere. hesten sa at den trengte tid til å føle seg bedre. Eierne trakk den fra konkurransen. Ikke mange i konkurransemiljøet viste forståelse for den begrunnelsen…

Det er mulig å kombinere et stort hjerte for dyrene med konkurranser. Hestene føler seg elsket og de er trygge.

Jeg er ikke overrasket over at hestene deres henter hjem den ene premien etter den andre!

Del gjerne <3

Mvh Sissel. Lik gjerne facebooksiden min.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!