Så hyggelig tilbakemelding jeg fikk på mail:  Hadde 2 elever fra deg som dyretolker til min hund og hest:):). Det var så fantastisk å høre hva dem hadde sagt og følte. Mye av det stemte på en prikk;) Helt utrolig. Stå på. Mange dyr dere dyretolkene redder ved å være stemmene dem’s. Å mye glede der gi oss dyreiere:)

Å kommunisere med dyr kan læres. Jeg har både grunnkurs og dyretolkskole, se her for mer info: https://sisselgrana.no/kurs/  Svært få av elevene mine trodde eller visste at de kunne kommunisere med dyrene når de begynte på sitt første kurs.  «Det er godt for sjelen å være elev på Dyretolkskolen», sa en av de som gikk Dyretolkskolen. Det var så treffende sagt!

Bildet viser elever på dyretolkskolen i nydelig kommunikasjon med en ponni.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!