Er du en av de følsomme som ofte bare «vet» hvordan andre har det? Synes du at det er lettere å være sammen med dyr enn med mennesker? Kanskje er det fordi mennesker ofte sier en ting, selv om de mener noe annet. Andre mennesker ser ikke ut til å merke det, men du kjenner med hele deg at noe «skurrer». Kanskje har du opplevd at du kan vite det når noen ikke snakker sant? Kanskje har du opplevd at din intuisjon eller magefølelse veileder deg? Følsomheten er en egentlig en fantastisk gave, men når signalene bare kommer til deg om du vil det eller ikke, blir det vanskelig.
Jeg har lært meg å håndtere min følsomhet. Jeg kan åpne opp for å ta imot signaler og informasjon, og jeg kan «stenge av». Å kunne kontrollere disse evnene gir meg bedre livskvalitet. Jeg slipper å bli sliten og miste energi i så mange sammenhenger. Jeg kan gå på kjøpesenter uten å bli sliten, og jeg kan være blant mange mennesker og dyr uten å føle meg bombardert av signaler.
Elevene mine har ofte fortalt meg hvor mye bedre de har fått det på grunn av det jeg har lært dem. De slipper å føle seg tappet for energi, og de slipper så mange tanker som kommer igjen og igjen og igjen… Når du håndterer følsomheten går den fra å være noe som gjør deg sliten og lei, til å bli en av dine beste egenskaper.  Følsomheten blir din venn og din styrke.

Har du lyst til å ta et dypdykk inn i dine sjelskvaliteter, så kan Dyretolkskolen være noe for deg. Der møter du også folk som tenker og føler som deg, og som er enig med deg i at virkeligheten er så mye større enn vi ble fortalt. Mange får venner for livet på skolen.

I KURS-menyen ovenfor kan du lese om Dyretolkskolen. Når du melder deg på får du tilgang til nettundervisningen du kan se hjemme i din egen stue. 8 dager i året møtes vi for hyggelige helgesamlinger og fine skoleturer. Vi møter og kommuniserer med dyr som moskus, hest, hund, katt, kanin, ulv, gaupe, ku, rev, reinsdyr med flere. Det er så utrolig fint å kunne kommunisere med dyr!

Du kan også delta. Ingen forkunnskaper kreves. Har du lyst til å lære dyrene bedre å kjenne er du hjertelig velkommen!
 
Sier hjertet ditt at dette er fint for deg, så meld deg på. Skolen kan delbetales med fra 1416 kr/mnd. Les mer her: https://sisselgrana.no/dyretolkskolen/
 
Tusen takk til deg som deler.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!