Den gamle katten hadde bodd sammen med menneskene sine i mange, mange år. Hun hadde mye fint å fortelle om dem og om livet sitt.

Plutselig sa pus: –Du kjefter aldri på meg! Og det er jeg strålende fornøyd med. Mannen i huset derimot, han får alt for mye kjeft! Du tror ikke at det går inn på han, men det gjør det, sa pusen.

Pus ba meg gi noen tips og råd som kunne hjelpe eierne til en bedre kommunikasjon. Jeg tenkte meg om, og så fortalte jeg eieren om et samlivskurs jeg har hørt mye bra om. Du finner kurset her: Samlivskurs

Så gjenstår det å se om de kommer seg avgårde på kurs og om det blir bedre kommunikasjon i heimen 🙂 Ikke noe vil glede pus mer, enn at menneskene får det bedre sammen.

Dyrenes kjærlighet til sine eiere slutter aldri å overraske meg. De har en rørende omsorg for oss mennesker <3

Del gjerne.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!