Hekseprosesser. Før ble mennesker med evner drept. Dagens hekseprosesser er kanskje like grusomme. Med fullt navn og bilde blir de uthengt og latterliggjort på TV. Jeg kjenner til at flere dyktige mennesker har blitt psykisk knekt og ute av stand til å arbeide etter at journalistene har vært ferdige med dem.

Nå er NRK enda en gang på heksejakt. Også denne gangen har de nok ikke satt opp tester, men rene feller. Her er kronikken jeg skrev etter deres forrige runde med mobbing, trakassering og hets, der Snåsamannen og mange andre fikk gjennomgå.

Les gjerne kronikken min «Andreas Wahl gjør ting han ikke kan» – NRKs «Folkeopplysningen» ydmyker alternative behandlere, og tester dem på fullstendig uvitenskaplig vis.»

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!