De bærer tungt, trærne. Akkurat slik mange gjør i livet.
Kanskje kommer varmen snart og fjerner den tunge børen? Kanskje kommer vinden dem til unnsetning? Eller kanskje det kommer enda mer snø. Vekten av den vil kanskje få treet til å bøye enda mer eller til og med knekke. Eller kanskje den nye snøen som kommer skyver unna de mengdene som har hopet seg opp fra før av? Kanskje kommer det noen og gir en vennlig dytt så snøen faller ned?

Det går mot lysere tider og snøfrie måneder.

Til deg som bærer tungt, kanskje tyngre enn du føler at du makter. La naturen inspirere deg. Du tåler mer enn du tror. Kontakt gjerne noen og be dem gi deg varme eller vind eller det du kjenner at du trenger.

Del gjerne 💚
Mvh Sissel. Lik gjerne siden min.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!