Aura. Energifeltet som er rundt kroppene våre kan av og til gi fra seg mer informasjon enn bæreren ønsker… Avhengig av hvordan man har det, så vil dette energifeltet se ulikt ut. Auraen kan være liten eller stor. Den kan være balansert og se lys og fin ut, eller den kan være gusten og grå.

De ulike fargene i auraen står for ulike ting. Den fargen som symboliserer hjertets energi er grønt, og i noen tilfeller rosa. Jeg husker da jeg møtte en person. Sist jeg så han var auraen «normal», men nå formelig lyste det grønt rundt han. Han strålte av hjerteenergi og kjærlighet!
Er du forelsket, glapp det ut av meg før jeg fikk tenkt meg om.

Det er vel unødvendig å fortelle deg at svaret var JA.

Del hvis du vil.

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!