STRESS HOS DYR

JEG HAR LANG ERFARING MED Å HJELPE STESSEDE DYR.

Jeg har hjulpet dyr og eiere til en bedre hverdag. Ofte var ikke eieren klar over at det er stress som plager dyret. Et vanlig stressymptom hos katter er for eksempel at de tisser inne. Stressende hester blir ofte feiltolket til å være ”hissige”, ivrige, glade, vanskelige eller skvetne. Stressede hunder oppfattes ofte som ivrige, lekne, glade, engstelige, aggressive, pysete, bjeffete, allergiske, ja, noen tenker også at hunden har ADHD. Hudproblemer har ofte sin årsak i stress. Det er mange symptomer på stress, og hvilke symptomer som viser seg varierer fra dyr til dyr.

Grunnen til at jeg lykkes godt med å hjelpe til med slike problemer at jeg angriper problemet fra flere hold:

  • Dyrekommunikasjon der dyret får fortalt hvordan dyret har det.
  • Mange stressede dyr har helseplager. En dyrlegesjekk er alltid å anbefale. Dyr som har smerter i muskulatur og skjelett får ofte god hjelp hos osteopater og lignende yrkesgrupper.
  • Jeg foreslår endringer og tiltak.
  • Jeg tilbyr om nødvendig en beroligende urteblanding som kan hjelpe dyret til å finne ro

Min erfaring er at stressproblematikk lett utvikler seg til å bli en vond sirkel. Det kreves en solid innsats for å løse problemene. Ikke gi opp, problemene lar seg løse, og jeg har mange ”solskinnshistorier” å vise til!

LES MIN ARTIKKEL:    stress hos hund

Siden du er her tenker jeg at du ønsker en time til deg selv eller til dyret ditt. Eller kanskje du vil utvikle dine egne evner og muligheter?

Da har du kommet til riktig sted. Jeg hjelper deg gjerne!

 

HEALER, DYRETOLK & ÅNDELIG LÆRER

TELEFON
408 41 784

MAIL
post@sisselgrana.no

ADRESSE
Eikveien 42A, 3122 Tønsberg

VIL DU VITE MER?

Å bruke evnene mine gir meg så mange fine opplevelser. Jeg deler gode hjertevarme historier om mennesker, dyr og det som er «mellom himmel og jord». Ikke gå glipp av det som skjer!  Jeg deler på mail. 

Takk for at du meldte deg på!